Maten i dag – lax

I dag ska jag äta en lite sen lunch. Den består av lax, bakad i ugn i foliepaket. I varje foliepaket har jag (naturligtvis) lax, smör, salt, citronpeppar och klippt färsk persilja. Till laxen har jag gjort en kall sås av Creme Fraiche 34% och en del valfria kryddor. Har man inget annat att blogga om så kan man alltid berätta vad man tänker äta.

 

 

/Stefan
Lax

Lax

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=11

2 kommentarer

  • Carola on 19 juni, 2009 at 12:42
  • Svara

  Bra att du lägger ut vad du ätit så jag får middagstips, fortsätt gärna med det
  🙂
  KRAMAR

  • stefanblixt on 19 juni, 2009 at 02:28
  • Svara

  Hej Carola

  Jag ska försöka lägga ut mina måltidstips så ofta jag kommer ihåg det. 🙂

  Förresten, Trevlig Midsommar! Hoppas du har bättre väder än jag. Här regnar och åskar det.

  /Stefan

Kommentera

%d bloggare gillar detta: