«

»

sep
28

Ledig måndag

Hallå gott folk, mina vänner och varenda kotte som jag känner.

Nu har den här helgen passerat. Jag hann med en massa arbete, och lite domestic shit också; jag hann stöka undan en ganska stor tvätt. Det är alltid skönt. Det är en bitch att tvätta, men ack så skönt när man är klar. Jag har hållit mig borta från nyhetsflödet sedan sist och bara låtit timmarna passera. Vädret har varit ganska okay, trots allt blåst. Temperaturen har varit bra. Nu synd förvandlingen i naturen. Nu syns den tydligt. Färgerna djupnar, intensifieras. Skärpan hårdnar och tydligheten ökar.

Jag tycker att hösten är den vackraste årstiden vi har. Om man bara kan bortse från att Kung Bore är i antågande, och bara försöker fokusera på nuet, så är det en show, ett spektakel, av sällan skådad art och storlek. Då denna måndag är en ledig dag så hade jag tänkt ta en tur ute i naturen. Jag har suktat efter alla höstfärger under helgen, då jag arbetat och alltså inte haft tillfälle att föreviga dem med kameran.

I dag har jag tänkt fara ikring utomhus som en liten tätting; försöker fånga den bild av hösten som jag har i mitt sinne. Vi får se hur jag lyckas. Resultatet kommer att läggas ut för granskning och era kritiska blickar. Det är mig alltid ett sant nöje att förbereda och posta upp bilderna för er bedömning.

Nej, nu tar jag och vänder blicken ut mot världen. Jag tar upp min kamera, ryggsäck och kaffetermos.  Det kommer en längre bloggpost mot kvällen. Nu ska jag ut och fotografera lite fler höstbilder.

 

0Avdelare

 

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=1301

Kommentera

%d bloggare gillar detta: