Fredagen vecka fyrtio!

Äntligen fredag. Precis som en alldeles normal fredag är det också. Sista arbetsdagen för veckan, Jag har en helt ledig helg. Jag hoppas verkligen att vädret kommer att hålla i sig och tillåta lite utomhusfotograferande. Annars tycker jag nog att det blir lite trist. Gårdagen började slappt. Jag gick till en kamrat och drack lite kaffe. Jag kom hem runt halv ett, och skulle inte vara på jobbet förrän vid två. Det kändes som att jag aldrig skulle få gå till jobbet. Snacka om arbetsivrig va? Jag hittade förresten en kul länk på YouTube; eller egentligen två länkar. Jag lägger dem här båda två. Det är två alster som var jättestora under den första halvan av 80-talet. Hur superinne som helst alltså. 🙂 Varsågoda. Lite av min tidiga musikhistoria. Detta blandades med lite allehanda samtida hårdrock. Kul blandning faktiskt.

 

Logic – Logic System (1981)

Visage – Fade To Grey (1982)

 

I går vräkte sig vädret omkring oss alla häromkring. Det var strålande sol. Sedan regnade det ett tag till innan solen plötsligt bröt fram mellan molntapparna. Det regnade litet till och sedan sken solen igen. Strax före tre såg det ut som att man vände uppochner på en sjö. Det formligen vräkte ner. Tio minuter senare lyste solen igen. Solskenet höll i sig ända till strax före klockan fem. Då kom det en hagelskur som nästan var lite otäck. När det sedan blev mörkt så blev det gnistrande stjärnklart… och kallt så jag fan trodde bollarna skulle frysa fast på cykelsadeln, när jag cyklade hem. Vilka jävla omslag va?

 

0Avdelare

 

Det är illa ställt i vårt samhälle. Jag blir så jävla ledsen när jag, gång på gång, läser om hur kvinnor behandlas, speciellt av illsinniga män. I Helsingborg hörde personer hur det skreks och levdes om i en lägenhet i huset. De kontaktade polisen, som genast ryckte ut till den angivna adressen. De hittade en 22-årig kvinna misshandlad och våldtagen. Hon uppgav att hon har hållits inlåst i lägenheten av två män, under fyra dygn. Hon uppgav sig vara bekant med den ena av männen. Den andre, som kom till lägenheten senare, vet hon inte vem det är. Hon säger också att hon blivit slagen med järnrör om vartannat mellan våldtäkterna. När polisen bröt sig in befann de båda männen sig i lägenheten. De greps genast och kommer nu att ställas inför rätta. Anklagelserna lyder grov misshandel, grov våldtäkt och olaga frihetsberövande.

Det är i sådana här fall som det uppdagas om vi lever i ett jämlikt samhälle, eller inte. Om straffet blir lågt, eller kanske t.o.m. löjligt lågt, så är det ett klart tecken på att vi, juridiskt, fortfarande befinner oss på medeltiden. Men å andra sidan befinner JAG mig också på medeltiden. I alla fall i fråga om vilka straff jag anser vara lämpliga i sådana här fall. Rådbråkning, stegling och bål! Det vore straff som kanske skulle få vissa att hejda sig och tänka efter en stund innan det blir för sent. Det är just sådana här brottslingar som jag kan tycka att det pjoskas med, så in i helvete mycket. Det är ganska tydliga signaler om hur juridiken ser på offer för sådana här övergrepp. Jag har sagt det flera gånger tidigare… jag säger det nu… och jag kommer att säga det många gånger till… HANG ‘EM HIGH!!!

 

0Avdelare

 

Världshälsoorganisationen, WHO, har uttalat sig om fett! Äsch, jag tar det igen, fast med ännu fler utropstecken… Världshälsoorganisationen, WHO, har uttalat sig om fett!!!!!! De har låtit göra en gigantisk utvärdering av alla de studier som gjorts av fett och de olika fetternas påverkan på oss. Kan man tänka sig… att allt vad man, läs bl.a. Livsmedelsverket, har försökt tuta i oss är fel.

Man får inte hjärtattacker för att man dricker mjölk och äter smör. Man får inte cancer för att man stoppar i sig fett av något slag. Man går inte ens upp i vikt p.g.a. att man äter just fett av vilken sort som helst… förutom industrifetter då!!! Där pratar vi om Margarin… den gula skokrämen!

Becel och Becel Pro Aktiv är just Margarin. Livsfarliga industriellt framtagna smörjor.

Det som däremot kan ställa till det i kroppen är fetma, inte övervikt… utan fetma!

Hela genomgången av de stora studierna mynnar ut i att Livsmedelsverket inte har något stöd alls för sina fånigheter, som att barn ska äta lättmargarin och dricka lättmjölk och att vi ska ge fan i smör och steka i geggan som stavas Milda.

Livsmedelsverket, som stridit sig blodiga i sin krampaktiga kamp mot mättade fetter, säger inte ett enda ord om WHO’s rapport. Livsmedelsverket har alltid, tidigare i alla fall, haft det största förtroendet till WHO… men nu blir de alltså blodigt uppläxade. En käftsmäll av det grövre slaget.

Det här är ett erkännande av Atkins kostmodell och LCHF. Sten Sture Skaldeman och Annika Dahlqvist har alltså, trots allt skäll i media, helt rätt, både i fråga om att fett inte är farligt… och att margarinfetter är bäst lämpade till att impregnera läder med, göra handkräm av och att tillverka målarfärg av… för det skall naturligtvis inte ätas.

Becel Pro Aktiv är en synnerligen lömsk produkt, som i sin verkan raserar cellväggsstrukturen i kroppen. Detta tvingar kroppen att använda kolesterolet i blodet till att reparera cellväggarna igen. Det är därför det är kolesterolsänkande… och bara under tiden man använder den kemiska soppan. Jag har hört att Becel måste förse sina produkter med varningstext i Danmark, då de avråder gravida kvinnor och barn att äta detta. Hur hälsosamt verkar det???

Man får aldrig glömma bort att vårt kroppsfett är mättat fett… den modersmjölk vi ammar innehåller mättat fett… Hur kan det fettet då plötsligt bli så farligt som t.ex. Livsmedelsverket påstår? Kan det vara en hund begraven här någonstans…? För det är väl aldrig så att de forskare och professorer som anlitas av LMV, får sin lönecheck från den privata sfären av livsmedelsproducerande företag? Flera personer i LMV expertpanel har redan fått sparken efter uppgifter av den sorten. Det gjorde deras uppgifter både falska och jävligt omoraliska till sin natur. Tag bara en sådan rekommendation som tallriksmodellen till diabetiker??? Man menar att diabetiker borde hålla sig till en kost som ger cirka 70% kolhydrater… Jupp, huvudet på spiken… Kolhydrater är socker. Hur tänkte de?? Eller fick de månde betalt för att tänka så där huvudlöst? Att tänka är stort… att tänka så som man blir anvisad, är större… i alla fall för plånboken.

Vi får se om LMV ens kommer att ändra sina rekommendationer. Det är ju ett statligt verk Guubevars, och de är sällan kända för sin snabbhet!!!

 

Nu ska jag koncentrera mig på jobbet och sedan ska jag ta helg. Jag ska smaska i mig bacon och ägg också… stekt i smör! Gott!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=1352

Kommentera

%d bloggare gillar detta: