«

»

maj
12

Onsdag 12 maj 2010

I dag har det varit en mycket slö och slapp dag, hittills i alla fall. Vi har inte gjort så många knop, och det är verkligen heller inte nödvändigt. Är vi lediga så är vi lediga. Det är tillräckligt mycket stök och stress de dagar vi har någonstans vi måste vara. När det kommer en ledig dag gäller det att hinna med att andas ordentligt. Annars går man till sist in i den berömda tegelmuren; eller vad det nu hette.

Jag gjorde en så underbart god omelett till frukost i förmiddags. Jag stekte korv i småbitar, tillsammans med hackad lök. Sedan var det bara att hälla över äggstanning och sätta på ett lock, sänka ner temperaturen till typ 1:an och sedan vänta. Efter vändning strödde jag över en god portion riven parmesanost. MUMMA!

 

 

Omelett

Omelett med korv, lök och parmesanost!

 

 

Jag kan dessutom lova att omeletten var ordentligt redigt skitgod också. Dessutom är det en riktigt bra frukost, för man står sig lätt över hela dagen. Man blir fan inte hungrig igen förrän tidigast till kvällen igen. Mäktig mat med andra ord. Nu ska vi ta med vovven och dra oss ut till ett hägn, där man kan släppa hundarna lösa; i alla fall så länge inga andra hundar befinner sig där; för i sådana fall kan det bli kalabalik. Alla hundar är inte lika säkra.

Nu är vi tillbaka efter ett par timmars exercis i koppel. Han är en ung hund, och då måste man träna mycket. Han gillar det inte så där överdrivet, men med lite disciplin så blir han i alla fall intresserad.

I dag blir det bara detta korta blogginlägg, för tiden räcker liksom inte riktigt till i dag. Det finns alltid något som drar mer tid än man trodde, men hey… that’s life for Ya.  Nu är det sen kväller och nu ska det badas inför nattvilan!

Jag önskar dig en bra kväll i alla fall. Må dina fienders skägg växa inåt… det har han/hon säkert gjort sig mer än förtjänt av!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2402

Kommentera

%d bloggare gillar detta: