En hel lat söndag…

I dag är det söndag. Hela dagen faktiskt; även i kväll. Jag sitter här vid min nyinstallerade dator och tycker att livet är rätt grejt. Jorå, visst har jag saker att gnälla över, men en sådan här dag känns det nästan som att häda litegrann. Men häng kvar; det kommer nog ska du se. 🙂

Jag har vaknat, inte allt för tidigt, i dag och upptäckt att vi redan drabbats av fenomenet som kallar tropisk hetta. Det kallas tydligen för det då temperaturen ligger över tjugostrecket hela dygnet; även under natten. Det är lite jobbigt att sova när det är för varmt, men en ordentlig fläkt gör livet lite drägligare faktiskt. Det är väl närmast “här” som själva gnällandet finns, antar jag. Det är för varmt. Missförstå mig rätt nu; jag gillar värmen framför kylan. Det är inte det. Det är bara att det blir så JÄKLA varmt att man nästan får lite jobbigt med att bara existera. Men men. Om ett par stenkast kommer jag att ondgöra mig över kylan, så jag nöjer mig med det nyss införda gnället. Det räcker så här långt.

Datorn sköter sig faktiskt riktigt bra nu. Jag tvingades göra en total ominstallation av operativet. Då tänkte jag att det var ett osökt tillfälle att uppgradera från det mycket sega Vista, upp till något snabbare och nyare. Då det alltså redan fanns ett sådant alternativ på marknaden så föll valet där; alltså Windows 7. Nu rullar datorn riktigt fint; även om jag inte riktigt hunnit installera upp alla program jag vill ha ännu; men vem fan har bråttom?

Nu ska jag invänta sonen och hans flickvän. Det är dags för frukost, och de små liven måste ju få sig något till livs. Det kan hända att det blir en tripp till Västerås under dagen, men det är inte riktigt framforskat ännu.

Jag nöjer mig med denna lilla bloggpost i dag. Jag hoppas att din tillvaro är lika lat som min är just nu; och visst har vi förtjänat det? 🙂

Må dina fienders skägg växa inåt, samt att deras kallvatten smakar salt!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2435

Kommentera

%d bloggare gillar detta: