«

»

jul
07

Tvätt, sol och födelsedag

I dag började jag med att dra igång båda tvättstugorna. Jag var på plats strax innan sju, så jag skulle hinna sortera och sånt. Man vill ju inte ha några oavsiktliga färgningar. Nåja, jag upptäckte att jag knappt hade något tvättmedel kvar. Är det inte bra jävla typiskt?? Jag har haft en vecka på mig att köpa tvättmedel, för jag visste ju att det nästan var slut. Jag är ju inte blind; i alla fall inte i ögonen. Det var bara att dra igång så mycket som tvättmedlet räckte till och sedan avvakta till matvaruaffärerna öppnade, vid klockan åtta. Nu har jag alltså hunnit igenom typ halva tvätten; plus att jag har varit nere på ICA och handlat. The work of a housebitch never ends! Så är det.

I dag ser vädret ut att bli helt jävla fantastiskt. I alla fall om man gillar klarblå himmel och brännande sol. Det skulle nog vara helt underbart att ligga och löga sig på utomhusbadet i kommunen, Skantzöbadet, och så fort det börjar bli för svettigt så är det bara att ramla ner i någon av bassängerna. Underbart skönt. Men då har jag alltså istället svettstugan att ta hand om. Men det är väl kanske inget att knorra om, antar jag. Tvätten blir klar och det är faktiskt också bra jävla skönt att få undan den.

 

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Tvättmaskin!

 

I dag är det min systers födelsedag. GRATTIS SÖSTRA! Hon fyller ojämnt antal år, men det är också väl värt att fira. I synnerhet eftersom att det förmodligen blir en schysst fika där på eftermiddagen. Jag har funderat lite över det där med födelsedagar. Man kan ju ha barnkalas på McDonalds för de små, men varför finns det inget liknande för vuxna? Det vore väl skönt med ett ställe, dit man ringer och beställer kalas för si eller så många personer. Sedan är det bara att skicka inbjudningar, om inte de sköter den delen också förstås, och invänta dagen. Kanske man kan bli omhändertagen och tillfyllnad för ett fast pris per person? Sedan ska de naturligtvis ha en buss och ombesörja hemtransporten för alla inblandade. Det hade kunna bli en minnesvärd kväll att glömma.

Så, nu är det dags att ta itu med tvätten, och resten av dagen. Det blir inte tvättat av sig själv.

Jag önskar dig naturligtvis en bra och underbar dag. Vem vet… kanske i dag är dagen då du borde köpa en blomma och ge bort den till någon i din närhet… någon som förtjänar en blomma, men inte förväntar sig den?

Må dina fienders skägg växa inåt!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2437

Kommentera

%d bloggare gillar detta: