«

»

jul
21

It figures…

Jag slog upp ögonen och försökte fokusera blicken. Jag har projektorklocka, så jag behöver bara ligga på rygg och titta i taket för att se vad klockan är. Hmmm, jag vet att jag somnade ganska sent… ändå säger klockan att den bara är strax efter två? Jaja, jag lyckades somna om igen; bara för att göra om samma procedur, cirka tjugo minuter senare. Sista gången jag vaknade var klockan sju. Då tröttnade jag och klev upp istället. Jag tror att det finns bättre chans till god sömn ifall jag satsar på att vara vaken, typ en timma nu, och sedan lägger om mig igen. Med lite tur kanske jag somnar om en lite längre stund, än typ 20 minuter. Jag hoppas så i alla fall. Det är inte klokt att börja semestern med att vara översoven!

Så… att vakna tidigt och vara pigg, mitt i natten, när man har semester…? It figures!

 

SovaIBusken

Zaknar att zova…

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2453

Kommentera

%d bloggare gillar detta: