Tvättstugan

Tja, så är det alltså en helt normal torsdag i semesterns glada tecken. Jag hade bestämt, redan i går kväll, att det var dags att tvätta en liten skvätt. Det var inte alls mycket att svettas över, dessbättre. Jag hade fått ihop till två maskiner bara, men det kan faktiskt räcka. Man behöver inte alltid försöka överträffa alla tvättare i världen. Oftast blir det upp till åtta maskiner när jag tvättar. Detta därför att jag sorterar i flera högar. Sedan vill man inte alltid tvätta alltihopa hopklumpat i jätteportioner. Tvätten mår oftast bättre av att man inte packar tvättmaskinen till bristningsgränsen.

 

Tvättande gubbe

 

Jag sprattlade i alla fall till liv, strax före klockan sju i morse. Precis lagom för att hinna. Sedan gick jag ner till tvättstugan och satte igång med det lilla som fanns. När jag kört igång maskinerna så installerade jag upp två stycken ljudprogram på datorn. Ett av dem är specialdesignat för min USB-skivspelare. Efter det hade jag ett skit att lista ut hur jag skulle kunna lyssna på vanlig musik igen direkt i datorn. Den hade dock bestämt sig för att inte ge några ledtrådar till hur det skulle lösas. Innan jag installerade USB-skivspelaren så lyssnade jag alltså på musig i godan ro. Efter installationen fungerade skivspelaren bra… men då gick det inte längre att lyssna på den musik som ligger på hårddisken. Sucka!

Till sist hittade jag en grej. Det visade sig att installationen för skivspelaren installerade en USB-mjukvaruhögtalare, samt lade den som standardljudenhet för hela datorn. Jag var alltså tvungen att hitta på det därna först, och sedan hitta på vart, och hur, man byter tillbaka till vanliga högtalare som standardljuduppspelning. Nåja, det fungerade till sist i alla fall. Men nu betyder det alltså att varje gång jag vill lägga över en gammal vinylplatta till hårddisken så måste jag byta till USB-högtalare som standarduppspelningsenhet. Jaja, det går ju bara man vet om det, och det vet jag alltså nu! Datorer…? Jävla plåtkossor!

Nu ska jag gå ner till svettstugan och hämta upp det lilla som jag tvättade. Det borde vara torrt nu! Jag önskar dig en perfekt dag, som vi verkar ha här i alla fall. Det ser inte ut att bli någon nederbörd i dag, och det är jag särskilt tacksam över. Kanske det blir en liten “utgång” med kameran; vi får se. Nu ska jag i alla fall hämta upp tvätten.

Må så gott allihopa där ute i cyber. Må era fienders skägg växa inåt!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2466

Kommentera

%d bloggare gillar detta: