«

»

aug
22

Funderar…

Jag funderar på att regga eget domännamn och börja blogga på egen adress. Det stora “Wordpress-programmet” skall tydligen vara “Da Shit”, alltså det bästa man kan använda!?? Någon som har någon uppfattning i frågan? Är det värt det?

 

/Stefan, som fundilerar…

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2475

2 kommentarer

 1. Snigel säger:

  Jag kör egen WP på Manufrog webhotell. Inga stora kostnader (ca 200 för domänen + 100 för webhotellet per år) och jag ångrar mig definitivt inte!

  WP har dessutom en importfunktion ifall du vill flytta över allt du skrivit tidigare, lätt som en plätt. För att inte tala om det utmärkta (svenska) supportforumet, där andra användare hjälper dig om något strular.

  Du är ju redan van vid WP – varför tveka? 😉 På egen domän kan du fixa och trixa mycket mer än på gratisvarianten.

  1. stefanblixt säger:

   Jag funderar på Loopia. Jag skall kolla runt litegranna. Det blir nog ett byte, typ till senhösten eller så. Måste ha något nytt att trixa runt med. 🙂 Jag tror att http://www.loopia.se tar 83 kronor i månaden för domänadress och webhotell. Då ingår hemsideutrymme och fritt antal domännamn och mailadresser.

   Tack för peppningen!

   /Stefan

Kommentera

%d bloggare gillar detta: