«

»

aug
24

Tvätt!

I dag är det riktigt skitväder, men det gör inte någonting alls. I dag är det nämligen dags att mysa i tvättstugan. Tvättstugor är lämpligen lokaliserade till en inomhusfacilitet, där tvättmaskiner, torktumlare och andra tvättrelaterade föremål brukar finnas placerade; gärna i den fastighet där själva boendet utförs. På så sätt behöver man inte i onödan konfronteras med väderelementen när man transporterar sig till och från själva tvättandets höjder.

 

Tvättande gubbe

 

Nu är det dags att bege sig ner till tvättstugan, ånyo. Det är ganska trist att tvätta, men samtidigt ett mycket krävande och metodiskt arbete, som kräver både eftertanke och en förmåga att kunna tidsplanera utförandet. Detta tilltalar ändå mitt oestetiska sinne.  GUL BIL!!! (Oj, jag råkade snegla ut genom fönstret. på vägen här utanför!)

Det regnar, och vräker ner, i dag. I alla fall gör det så här. Jag önskar dig en bra dag och jag hoppas att du slipper samma väder som vi har här. Må dina, ALLA, dina fienders skägg börja växa inåt! Hur man än vrider på det så har de, med största sannolikhet, förtjänat detta öde.

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2478

Kommentera

%d bloggare gillar detta: