«

»

aug
26

Iphone 4

Så har jag bytt mobilabonnemang i dag. Nu har jag ett hyfsat dyrt abonnemang som möjliggör att jag kan SMS’a, MMS’a, Surfa och prata i telefonen tills jag kräks; allt till samma kostnad. Nu behöver jag aldrig tänka på hur dyrt ett samtal är eller inte. Det är liksom bara att köra. Dessutom fick jag en telefon på köpet. Jag valde en Iphone 4, mest för att det var svårt att få tag på den Samsungtelefon jag ville ha. Jag siktade på en Galaxy S. men den visade sig vara slut typ överallt. Då blev det en sådan här i alla fall; Iphone 4. Nåja, för runt 11 000 spänn måste den väl kunna något i alla fall?

 

iphone-4-bild-framsida

Iphone 4 16GB

 

Jag har betalat räkningen till LOOPIA i dag också, så nu ska det väl bara dröja någon dag innan jag får användaruppgifterna från dem. Då fixar det sig med webbhotell och domännamnet. Då ska jag kolla lite närmare på det här med att flytta och fixa bloggen. Vad adressen blir återkommer jag till, först när alltihopa är klart. Jag vill ogärna bjuda in folk innan allt är klart, överfört, provbloggat och färdigt att använda!

Jag är ledig i dag, vilket ofta betyder att jag har en massa ANDRA saker att göra; och nu har jag alltså gjort två av dem. Jag har betalat till LOOPIA och jag har nytt abonnemang. Nu inväntar jag bara telefonen!

Otroligt nog tittar solen faktiskt fram just nu. Lika bra att bege sig ut igen. Jag måste ner till biblioteket också för att lämna tillbaka en bok. Jag hoppas att du har en bra dag, och att du också har en cool nalle! Må våra fienders skägg växa inåt!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2482

Kommentera

%d bloggare gillar detta: