«

»

sep
16

En helt vanlig torsdag

Tja, så blev det i alla fall torsdag, även den här veckan. Kanske väntat, men man vet fan inte. Så fort man vant sig vid en bekvämlighet så är risken stor att den rationaliseras bort. Det blåser ju sådana vindar i det här landet sedan ett tag. Det blåser förresten konstiga vindar lite överallt i Europa, just nu, eller blåser det kanske skumma vindar i hela världen? Extrempolitik verkar vara på uppåtgående, Romer kastas ut ur Frankrike och klyftorna mellan olika människogrupper verkar bara bli djupare och djupare. Jag tycker att alltihopa andas oro, djup oro; många har svårt att förlika sig med allt detta och förändringarna i tongångarna får många att känna sig otrygga i vårt samhälle. Det är skrämmande!

 

Det är alltså en helt vanlig torsdag. Jag har en helt vanlig tvättid i den helt vanliga tvättstugan.

TvättaKläder26

 

Må Dina fienders skägg växa inåt!

 

/Stefan, ju!

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2573

Kommentera

%d bloggare gillar detta: