Mer höst nu, tack!

Så, sommaren lider alltså mot sitt sista slut. Det är kallt på morgnarna nu och vädret börjar bli instabilare än vanligt. Hösten är nu kommen, oavsett vad vi än må tycka om saken, eller inte. Färgerna börjar bli starka, levande och vibrerande. Jag tycker att det är oerhört vackert den här tiden. Ofta, då jag går ut, tar jag med mig kameran, och modérn som jag är har jag ju även en kamera i mobiltelefonen. Fördelen med kameramobil är att jag dessutom har möjlighet att snabbt ladda upp den nyss tagna bilden till t.ex. Facebook. På så sätt kan jag snabbt dela med mig av saker som jag vill föreviga i min vardag. Jävligt med i tiden, är jag!

Det finns flera saker jag gillar med hösten. Jag älskar det svalare klimatet och den höga luften. Att det regnar och blåser lite om kvällar och nätter, tycker jag bara är en massa positivt. Jag älskar att kura ihop mig, inomhus naturligtvis, med en bra, och gärna jävla läskig, bok. Det är mysigt att sitta där och läsa, och grenarna på träden utanför börjar krafsa mot fönsterrutorna. Om det dessutom åskar så är det naturligtvis ännu bättre.

I dag, när jag var på lite promenad, hade jag kameran med mig. Jag plåtade några bilder, som jag tänkte dela med mig av, så håll till godo kära läsare. Jag har altererat bilderna i PaintShop, men bara för att du ska få se hur hösten ser ut genom mina ögon. Det är liksom så här det ser ut… kanske inte i mina ögon, men väl så som bilderna ser ut i mitt sinne. Eller kanske enklare sagt… så här ser hösten ut för mig!

Jag har absolut ingenting emot hösten, och skulle lätt kunna tänka mig den här årstiden längre… kanske dubbelt så lång som den är nu. Mer höst tack! Jag älskar den. Man kan både somna, och vakna, utan att ha solen i ögonen! Äntligen går det att andas ordentligt!

 

Må dina fienders skägg växa inåt!

 

/Stefan; det vet du!

 

Höst10-1

Dödens och vissnandets färger är så “levande”

 

Höst10-2

Saftigt äpple

 

Höst10-3

Svarta bär bland lysande blad

 

Höst10-4 

Vackra lövfärger

 

Höst10-5

Prästkragar eller “slokhattar”?

 

Höst10-6

Bären lyser som röda små lampor

 

Höst10-7

En ensam liten gul vissnande blomma

 

Höst10-8

Oj då, där låg gamle Greve Hamilton och skräpade bland buskarna…

 

Höst10-9

Underbara nypon om hösten

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2704

Kommentera

%d bloggare gillar detta: