Inköp från IKEA…

Nu har det handlats en hel del från IKEA. Det blev två olika byråer, namn HEMNES. Det blev ett nytt skrivbord, med plats för två att ha arbetsplats. Det blev två nya kontorsstolar och två nya rullhurtsar. De hette Helmer. Nu är händerna skinnflådda och alla muskler värker… tillsammans med lederna genom hela kroppen. Man är inte längre skapt för detta.

Till allt detta tillkommer att en hel del saker också har kunnat rensats ur. Det har varit så jäkla skönt att köra till återbruket, med lass efter lass. På det hela taget har det slängts fler saker än det lyfts in. Summa summarum blir att det I ALLA FALL finns en uppsjö med pryttlar och saker som behöver flytta till sina gamla polare på återbruket, där de bor för stunden.

Nu följer några rensdagar i alla fall, och jag ser fram mot det ögonblicket då det känns att allt är klart och färdigrensat! Nu är det bara till att kavla upp ärmarna och hugga i igen!

Må så gott och må dina fienders skägg växa inåt!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2714

Kommentera

%d bloggare gillar detta: