Tveksamt väderläge i dag…

Det ser ut, när man ser ut genom mina fönster, som att det kommer att braka loss och spö-snöa vilken sekund som helst. Ändå känns det som att vi inte kommer att få så mycket av den kokaingnistrande varan. Skönt! Ändå så brukar det ju också kunna bli precis så som man önskade sig att det INTE skulle bli. Å andra sidan… om jag försöker undvika snön genom att önska mig en hel del av skiten, så kommer “lagen om alltings jävlighet” att slå mig i skallen och hörsamma min önskan. Så hur man än vänder sig så sitter magsäcken på insidan, och man kan inte bita sig i sina egna armbågar!

Hyr och häpna!!! JAG julpyntade litegrann härom dagen!!! I dag tänkte jag ta det hela till en lite högre nivå. Det är nämligen på det viset att fastighetsbolaget ger alla sina hyresgäster en Amaryllis till julen. Säga vad man vill, men de är ganska fina blommor, och så dör de ganska snabbt. Inget att engagera sig i med andra ord. Det tycker jag är en mycket bra sak, för helst av allt vill jag att julen skall ta slut så fort den bara kan. Jag är nämligen inte bara anti-vinter-människa. Jag ogillar julen ganska mycket också!

Nu är det dags att trotsa den blygrå himlen och fixa mig en Amaryllis!

 

Tag hand om er, allihopa! Må dina fienders skägg växa inåt!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2787

Kommentera

%d bloggare gillar detta: