«

»

dec
20

Mer snö och kyla…

Så har vi hamnat ännu lite närmare dopparedagen. Det är skönt att dagen kommer, och det kommer att fortsätta att vara skönt, efter att den försvunnit också.

Dagen till ära har temperaturen droppat ner till minus tio-strecket igen. Dessutom blåser det riktiga ishavsvindar och enligt “Wind Shield Factor” så blir det förjävla äckligt kallt. Tidigare i dag längtade jag verkligen till sommaren, men just nu, efter ett långt, och hett, bad så är det faktiskt litegranna okay igen. Jag har fått tillbaka lite värme i kroppen och jag har känsel i fingrarna igen!

Det som skrämmer mig litegrann, vad väller själva vintern, är när meteorologer så jävla säkert uttalar sig om klimatet, och påstår, med myndig stämma, och domedagsdarr på stämbanden, att det ska komma jättemycket mer snö, och jättemycket mer kyla också. Fan, de kan inte förutse vädret från dag till dag… och ändå utmålas de som nåt slags experter? Hur fan kommer det sig? Som det verkar så kan de lika gärna förlika sig på den gamla Bondepraktikan, för inte ens de mest avancerade datormodeller klarar av att förutse vädret… som faktiskt styrs utifrån Kaosteorin! Kaosteorin kan inte förutses. Den kommer att fungera enligt slumpartade mönster. Så det så! Så när de där kloka (läs galna) väderkillarna sitter och tittar i kaffesump, och uppsprättade fiskmagar, och förutser det kommande vädret, så har de lika stor chans att träffa rätt som gamla John Pohlman och Åsa Bodén på SMHI! Det ENDA vi vet, är att vädret drabbar oss alla!

 

Pohlman

John Pohlman

 

Bodén

Åsa Bodén – Sexig svensk väderflicka!

 

Nu ska jag krypa ner under täcket, tillsammans med en god bok!

Må era fienders skägg växa inåt!

Tjillevipp!

 

/Stefan, det vet ni!

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2792

Kommentera

%d bloggare gillar detta: