«

»

jan
06

Snö, snö… mera snö…

Och så har det slagit till igen. Kung Bore ger på oss, allt vad vi tål. Det kommer mer och mer snö. Kanske det kan vara bra, i alla fall ur en aspekt… och det är att bilisterna äntligen verkar fattat att det är halt ute. Den generella hastigheten på vägarna har lugnat ner sig ganska rejält just nu. Typiskt nog måste vi genomlida över en månad av det här vita äcklet, innan rattgamarna fattade galoppen. Nåja, bättre sent än aldrig.

I dag har det fullständigt vräkt ner massor av den där vita skiten. Som tur var så gav det sig under kvällen, fast det verkar liksom ligga och ruva runt hörnet. Luften verkar liksom orolig på något vis, som om den redan fattar att det skall komma ännu mer snö. Jaja, det har kommit till sen timma denna dag, och ännu så länge har inte vädret kukat ur och börjat vräka ner något mer oönskat i färgen vitt!

 

Snög

Vintermysväder… NOT!

 

På ETT sätt är detta ett ganska bra väder… och det är ifall man har möjlighet att befinna sig på rätt sida om fönsterglaset. Då kan man alltid ta sig till en bekväm fåtölj och ägna sig åt lite pysmysig läsning. Det här vädret, och så åskregn förstås, lämpar sig väldigt väl till att läsa lite skräckböcker och liknande… sådana saker som ger lite kalla kårar längs ryggraden; mysigt värre!

Nu ska jag ta och läsa en skvätt!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2800

Kommentera

%d bloggare gillar detta: