Rakt framåt, in i ljuset…

Jo, men visst tusan märks det väl, gör det inte det? Visst tusan märker man väl att det börjat svänga om i ljusintensiteten; sakta men säkert? Det börjar bli lite ljusare ute nu! Så är det! Det är ingen stor skillnad ännu, men en viss ljusning har inträtt. Så ÄR det! Jag vet inte riktigt varför jag är så påstridig om att påpeka detta faktum, men visst… det kan ligga en viss misströst bakom mitt agerande, visst. Det kan jag nog nästan erkänna rakt av. Vintern känns lång och mörk nu. Lite sol skulle ju i alla fall hjälpa till med att fylla på batterierna litegrann, och det behövs verkligen nu; i alla fall för mig

Nu är det ju inga speciella helger i vägen, förrän typ till påsk väl? Det är egentligen bara att brassa på, rakt fram, in i ljuset nu. Det blir ju ljusare hela tiden nu. Så det är bara att dyka ner med näsan i fåran och plöja framåt nu. För varje gång man lyfter blicken så har det blivit ännu ljusare. Klart är att ljumma kvällar med myggspiraler och kalla öl, känns avlägsna… men de kommer. De kommer! Och om sommaren blir kass så kan man alltid dricka ölen inomhus; myggen följer med in, jag lovar!

Så nu är det bara att hålla rodret rakt. Styr mot ljuset. Sakta men säkert så kommer belöningen. Kung Bore kommer att få ge vika till sist! Så ÄR det!

“-Rakt framåt, in i ljuset…”

 

Må Dina fienders skägg växa inåt!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2812

Kommentera

%d bloggare gillar detta: