«

»

jan
17

Den tristaste perioden…

…av vintern, är den som vi nu befinner oss i; i alla fall i trakterna runt Mälardalen. Nu är det riktigt slaskigt, riktigt ha och blöt is och ett par plusgrader ute. Jag hörde, på nyheterna, att ortopediska operationer, på Centrallasarettet i Västerås, är inställda runt en och en halv månad framåt; alla planerade sådana operationer alltså. Detta för att orka med att ta emot alla som inkommer, akut, med handledsfrakturer, höftledsfrakturer, benbrott, krosskador på skelettet osv osv.

 

Benbrott

 

Vilken jävla osis att arbetet omöjliggör att man stannar inomhus till det är barmark igen; verkligen riktig jäkla osis alltså! Man vet ju aldrig vad man kommer att bryta.

 

Må Dina fienders skägg växa inåt!

 

/Stefan

 

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2821

Kommentera

%d bloggare gillar detta: