Äckliga inbrottstjuvsjävel!

Erat förråd på vinden är olåst. Kolla om det är era saker och lås det genast, är det inte det så ring omgående tack.

Det stod precis så på en lapp som låg innanför dörren. Lappen var från hyresvärden. Jag gick upp och kontrollerade vindsutrymmet och mycket riktigt var låset borta. Faktum är att de flesta lås varit borta. Hyresvärden har varit hygglig och satt upp lås till alla som drabbats. Så jävla typiskt. Jag tror inte att jag saknade något speciellt, men det var lite svårt att se i röran. Det enda jag riktigt vet är vad jag känner inför sådana här tilltag.

inbrottstjuv

 

Äckliga inbrottstjuvsjävel.

Jag har sett den röra du ställt till med då du själviskt gått igenom våra saker som fanns i vindsutrymmena. Jag önskar att någon hade fått den stora äran att stöta på dig då du utförde din illgärning.

Du är bland de lägst stående varelserna på hela planeten och jag tycker verkligen att sådana som du skall utrotas. I mina heta drömmar så händer det att du någon gång fastnar i något… river upp ett elakt sår, bryter benen kanske… bara så pass allvarligt att du blir liggande kvar där i ditt eget äckel och blod.

Jag hoppas verkligen att du snubblar och trycker in en spik i hjärnan och dör, du som våldtagit mina saker. Kanske du borde bli inlåst där i någons vindsutrymme och sedan lämnad åt ditt jävla öde, precis som våra saker blev då du rotade igenom dem. Det vore en välgärning ifall du fick svälta ihjäl, för jag tycker att du förbrukat din jävla rättighet att andas.

En poetisk rättvisa som borde drabba dig är att du råkade klippa av dig själv fingrarna med den jävla bultsax du springer omkring och lajjar med.

Fy fan vad jag hatar dig, ditt lilla jävla äckel. Jag hoppas att du kväver dig själv med tungan när du sover i natt!

Inbruten!

Må ditt skägg växa inåt!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=2941

Kommentera

%d bloggare gillar detta: