«

»

maj
03

Snart slut på Lapsang Souchong!

Urk vilket jävla väder vi har i dag… det börjar bryta igenom lite sol, men det är på tok för tidigt att gissa sig till hur vädret kommer att fortsätta. I morse, när jag klev upp, låg det lite snö här utanför på gräsmattan. Termometern visade blygsamma minus en grad enligt Celsiusskalan.

Jag var tvungen att vistas utomhus ett tag där på morgonen, och när jag var på väg hem igen så snöade det faktiskt… det är ju den tredje maj för böveln!??

Nu hoppas jag verkligen att detta är det sista tecknet vi ser av gamle Kung Bore, för den här säsongen. Nu räcker det med kyla till nästa vinter, som jag förövrigt önskar ska bli snölös och varm. Jag tycker att vi har förtjänat det nu. Det kan få ramla ner lite snö över skidorterna, men övriga landet kan väl få slippa??!

Meteorologerna har i alla fall påstått att det skall bli varmt och gott till den kommande helgen, och det tackar jag jäkligt mycket för.

Nu är det dags att ta itu med dagen som är, kallt som fan eller inte. Saker måste fortfarande göras; sysslor måste utföras. Nu fattas bara den där bävermössan på huvudet, igen, och så kan man känna sig som en äventyrare som tar sig fram i hagel, drivis och snöoväder, i kampen för att utforska omvärlden!

Jag önskar dig en bra dag med sköna sysslor och lagom mycket slappande. Själv ska jag ta en mugg te innan jag företar mig med några andra sysslor.

.

LapsangSouchong

.

Jag har förresten upptäckt ett stort missförhållande här, där jag bor. Det finns inte Lapsang Souchong att köpa här!!? Detta otroligt mustiga och starka te… Jag har hört efter på affärer, men inte då! Jag måste, verkar det som i alla fall, göra en utflykt till storstaden, här i närheten, om jag vill tillfredsställa dessa te-lustar. Bedrövligt men ack så nödvändigt då mitt Lapsangförråd snabbt börjat tryta!

Jaja, det är väl bara att sura i det bitna äpplet, antar jag. Nästa tripp in till staden i väster så får jag väl hoppla omkring tills jag hittar en tebod, helt enkelt!

Ha det så bra där ute i det snödränkta landet. Må Dina fienders skägg växa inåt!

Kram på er!

/Stefan, som smäktar efter Lapsang!

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3044

2 kommentarer

 1. Tina säger:

  Lapsang är ständigt närvarande i mitt köksskåp. Kan inte vara utan det.

  1. tankegrytan.se säger:

   Jag köpte ett par hekto i Västerås i går, så nu klarar jag mig ett litet tag igen! 🙂

   /Stefan

Kommentera

%d bloggare gillar detta: