Jag har inte glömt er…

Jag måste bara skriva några rader och informera er om att jag ingalunda har glömt er där ute på webben. Inte alls. Det är bara så att det tornat upp sig en hel del saker som måste underhållas i mitt liv. Förhållandet till mitt arbete kräver också en hel del fokus, i alla fall just nu.

Jag har i alla fall inte glömt bort er där ute. Tidigare skrev jag, och hade också som mål, att publicera minst 1000 ord per inlägg… och 6 inlägg per vecka. Med en publiceringsnivå på minst 6000 ord per vecka så har jag kommit upp i ett ganska digert material. Fast det var innan jag flyttade bloggen till en egen domänadress. Då skrev jag under en wordpress-domän. Nu kör jag ju eget domännamn, alltså tankegrytan.se.

.

Pappershög

Det har blivit mycket material med tiden…

.

Jag har ännu inte bestämt vad jag ska göra med allt gammalt sparat bloggmaterial. Kanske jag ska publicera hela skiten i en bok, skapad från en blogg… alltså en blok! Vi får de hur det barkar.

Nu har kvällen börjat lida mot sitt slut, och det börjar bli dags att fundera på att snarka några timmar. Det är ju en dag i morgon också.

Jag ville bara, med det här inlägget, meddela er om att jag absolut inte glömt bort er. Jag skall också försöka öka frekvensen på mina inlägg. Flera av er har framfört sådana önskningar, och vem är då jag att inte lyssna, och hörsamma?

Ha det så bra där ute i den digitala världen. Sov så gott och glöm aldrig bort att mässa… Må mina fienders skägg växa inåt! Vem vet… mirakel kan fortfarande inträffa!

.

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3138

3 kommentarer

 1. Coolt! En App som autopublicerar blogginläggen till Facebook! 🙂

 2. Den som väntar på något gott… 😉

  Du får helt enkelt göra som vi andra: skriva när och om du har tid. Vi lever våra liv både online och offline, och ibland väger det ena över.

  Du skriver dessutom på ett helt annat sätt än jag gör. Jag slänger ur mig vad som helst när som helst, medan du har lagt ner tankemöda och omsorg bakom dina texter.

  1. Goa gamla Snigel.

   TACK!

   🙂

   /Stefan

Kommentera

%d bloggare gillar detta: