Sköna söndag

I bland kan man verkligen haja till över hur vädrets makter (Gudar?) leker med oss stackare här, långt nere på planetytan. I går var det så kallt, grått och trist att man hellre stannade inne och pluggade telefonkatalogen, än att man begav sig ut i det trista grå. I dag är det spel med en helt ny lek.

.

SoligSöndag

.

Den som orkade ögna igenom gårdagens inlägg kan ju själv jämföra bilderna. Dessa bilder är alltså typ ett dygn nyare än bilderna från i går.

I dag är det verkligen ett måste, att bege sig ut i luften och lapa lite av solen. Vem vet hur många sådana här dagar vi har kvar att njuta av i år? Lika bra att ta denna dag till vara, i alla fall genom att vistas en del utomhus.

.

SoligSöndag2

.

I dag är det dessutom Fars Dag, så det är i alla fall på det viset att vi ska ta oss ut. Så mycket trevligare att göra så, nu när solen ändå står som spön i backen.

Jag önskar er en skön söndag, allihopa, och en riktigt skön Fars Dag till alla pappor där ute. Utan oss hade det aldrig hänt!

.

Må dina fienders skägg växa inåt

.

/Stefan, som bara ska tvätta klart först…

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3239

1 kommentar

  1. Du är rätt väderberoende, eller hur? Det har jag också varit men det verkar som att ju äldre jag blir desto mer tacksam blir jag att jag får uppleva vädret över huvud taget, sen spelar det inte så stor roll vilket! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: