Mer tid, tack!

Jag klev upp, i morse, och gjorde frukost. Efter utfört verk så käkade jag frukosten också. När jag klätt mig färdigt så gick jag till arbetsjobbet, och så gick åter hemåt, efter att jag avslutat arbetspasset.

Väl hemma så körde jag igång tvättstugan. Medan första maskinerna skötte sig själva så gick jag tvärs över gården och fikade hos vänner. Efter kaffet så gick jag hem och fortsatte tvättstugan. Naturligtvis strulade det lite i tvättstugan också. En av de två tvättmaskinerna ville stanna när det endast återstod två minuter av huvudtvättprogramtiden. Det blev lite strulande, för att få rent alltihopa.

Jag köpte pizza, för ovanlighetens skull, samt åt denna, med stor förnöjsamhet, kan jag tillägga. Efter matten, med en mugg kaffe i handen, så utförde jag sedan vattenbyte i alla tre akvarium.

Jag satsade på lite egenvård, och drack därför lite mer kaffe. Efter det så kollade jag på “Så Mycket Bättre”. Tvätten blev klar och efter att ha tagit hand om den så tog jag lite extra kaffe. Jag plockade undan efter akvarieaktiviteterna och pratade sedan i telefonen med min son. När vi lagt på luren så telefonerade jag till min syster; efter det pratade jag en stund med min mor, också det i telefonen. En liten kopp kaffe slank ner igen.

Under senare delen av kvällen så kokade jag en kastrull havregrynsgröt, och sedan bakade jag matbröd (tekakor) på havregrynsgröten…

Nu är det bara resten av kvällen kvar. Nu fattas bara en dusch och så måste jag diska förstås, det lilla som jag inte redan gnott rent under tiden jag höll på i köket alltså.

Om jag hinner så kastar jag i mig en extra mugg kaffe… och då behöver jag nog sitta stilla och andas lite, medan jag dricker kaffet.

Jag förstår inte att en del har sådana bekymmer med att få tiden att gå. Jag önskar mig lite mer tid, av tomten, nu i jul.

Vissa säger att ovan beskrivna aktiviteter är en jävla stress. Jag kallar det en rätt normal dag, blandat med arbete och fritid.

Må dina fienders skägg växa inåt!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3261

Kommentera

%d bloggare gillar detta: