Jävla väder

I går regnade det för tredje dagen i rad. Jag börjar bli gruvligt trött på detta evinnerliga regnande. Det behöver säkert komma ner en massa väta i marken, men å andra sidan har vi ett överflöd på bönder. Vi kan väl importera mer, till priset av att vi skulle kunna ha bättre väder istället. Mycket bättre tycker jag.

Jag var på arbetsjobbet i går kväll då det plötsligt började blåsa utav bara helvete. Emellanåt var det så att träden nästan låg, som slickade, efter marken. Med jämna mellanrum vändes en sjö uppochned, så att det motsvarade beskrivningen av ett sjuhelvetes jävla väder. Under dagen har det varit lite lagom ostadigt, och vi är framme vid den tolfte maj.

Jag tycker faktiskt att det börjar bli dags att vi får lite riktigt försommarväder nu. Vad tycker du?

Vi var och prospekterade på tomatplantor härom dagen. Just sådana som vi tänkte köpa, sådana man inte behöver “tjuva” alla nya skott på hela tiden, kostade nittiofem spänn plantan!!? Näe, förra året kostade samma jävla plantor fyrtiofem spänn. En prisökning på dryga hundra procilent, det accepterar jag inte. Då köper jag hellre tomater i affären istället, så som vi gjort genom mänsklighetens hela historia.

Måhända blir plantorna billigare senare.

Jag såg förresten ishockeymatchen i går kväll. Sverige – Ryssland. Vad var det där för jävla skitmatch??! Hur kunde Tre Kronor ge bort segern på det där viset? Vi ledde med 3 – 1… och DÅ var det tydligen en jättebra idé att börja bråka, slåss och nappa på ryssarnas provokationer. Hur trodde de att vi skulle kunna vinna när våra bästa spelare antingen satt utvisade eller låg och blödde i omklädningsrummet? Ryssarna promenadade hem segern med 7 mål mot 3. Blä för Tre Kronor; och med tanke på hur resten av landet verkar ligga, att rika människor profiterar på andra, så kanske vi skall döpa om laget till Två Kronor i stället!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3385

Kommentera

%d bloggare gillar detta: