«

»

maj
22

Grannjävlar

Det var en händelserik helg, minst sagt, men inte på grund av mig. Det var däremot en riktig festhelg för en av grannarna, eller så tyckte i alla fall han.

Grannen, och typ 25 av hans närmaste galningar, bestämde sig för att ha lite fest på fredagskvällen. Tyvärr stannade inte alla apor kvar i buren, utan av någon anledning så hamnade de, sent omsider, utanför portuppgången, där själva festandet sedan utspelade sig, komplett med mässande, skrikande och stojande, allt i takt med att de förtärde en massa öl genom trattar och slangar, för man kan ju inte supa normalt längre heller.

Till sist, runt halv tre på morgonen, lyckades jag somna i alla fall och jag antar att störningsjouren avlade visit. Och om festen slutade på det viset så vet jag att rörda granne kommer att få betala runt tusen spänn till hyresvärden; det är priset som störningsjouren tar ut. Dessutom blir han säkert varnad också. Med flera sådana varningar ihopsamlade är det bara för grannen att dra åt helvete, till sist. Jag önskar det så mycket att det gör ont, nästan lika mycket som jag önskar att han dör skrikande!

Med tre och en halv timmas sömn i magen tuffade jag på hela dagen. Natten mellan lördag och söndag tog de och gjorde en bejublad repris av föregående kväll, fast då var jag för trött för att bry mig i vilket. Jag önskade honom död, så intensivt jag orkade… sedan somnade jag i alla fall. DEN grannens helgfestande var därmed över för den här gången!

Natten mellan i går och i dag så var det dags för ett annat grannpar att föra facklan vidare, så de (alkoholister) höll på med att försöka dunka pisset ur varandra långt in på nattakröken. De visade dock så pass mycket hänsyn att de höll hälften av slagsmålet i sin egen lägenhet. Däremot skötte de alla verbala aktiviteter, skrikande av tillmälen och allmänna glada och oglada stridsrop i trapphuset!

Nu är dock grannsämjan över. Från och med nu ska jag ringa och anmäla varenda liten jävla förseelse till störningsjouren. Varenda liten fest, varenda jävla småkrig i trapphuset… allt skall anmälas, för nu ska jag jävlarimej se till att de vräks härifrån! Jag är så jävla trött på alla jävla alkoholister, knarkare, kriminella och alla andra jävla psykfall som bott i den här trappuppgången; och ingen av dem tillhör omsorgen alltså. De är alltså klassade som “normala” medborgare!!?

Det skulle räcka med att tömma två av lägenheterna, så skulle det bli alldeles tyst här! Sedan kanske bostadsbolaget skulle kunna vara lite hyggliga och flytta in ett par alldeles normala hyresgäster istället… sådana som inte utmärker sig som The Scum Of The Fuckin’ Earth, vid alla givna tillfällen.

Nåja, man kan ju alltid hoppas i alla fall. Med lite tur kanske de dör skrikande i någon olycka istället, och då löser sig problemet av sig själv istället!

.

Må era fienders skägg växa inåt!

.

/Stefan, som hoppas!!!

.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3391

Kommentera

%d bloggare gillar detta: