Fem kilojävlameter!

I dag sprängde jag gränsen för hur långt jag har gått på gåbandet, under ett och samma motionspass. Man måste ändå hålla i minnet att det gått dryga 20… 25 år sedan jag senast var i form tillräckligt för att åstadkomma någonting liknande, och dessutom har jag passerat en hjärtinfarkt och två ballongsprängningar, med stentningar, för att komma till denna dag!

Efter att jag fått gåbandet av min sambo, i höstas 2012, så har jag kämpat med 5 minuter per dag i början… 10 minuter per dag… 15 minuter per dag, och så vidare. Nu är jag uppe i 60 minuter per dag, men har inga planer på att överskrida den tiden, inte just nu i alla fall.

Det jag laborerar med i stället, är hastigheten, och lutningsvinkeln, på bandet. Distansen tenderar att bli olika, då jag orkar olika mycket per dag, med tanke på att jag kör olika intervaller, lite om vartannat.

I dag, dock, kom jag faktiskt ända upp till 5 kilojävlametersstrecket! Även om det är en halv mil, så var det en milstolpe för mig i alla fall och jag är så jävla stolt över mig själv att jag nästan är lite tårögd!

Må era fienders skägg växa inåt!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3656

Kommentera

%d bloggare gillar detta: