Vintern…

I dag skiter jag faktiskt blanka fan i att det fortfarande är en massa äcklig vinter där ute. I dag sken solen, för andra dagen i rad… eller var det tredje? Det är lätt att tappa räkningen är man plötsligt blir extatisk!

I dag såg man att det faktiskt verkar kunna finnas en jävla ände på det här vansinniga eländet; ÄNTLIGEN!

I går stod jag i sovrummet, med öppet fönster och hängde ut lite, inte i annat syfte än att studera min omedelbara exteriöra omgivning. Jag höll på att sätta huvudet i halsen, i ren lycka… för jag hörde att en massa “vårfåglar” satt och sjöng sina vårsånger, för full hals… eller näbb!

Fåglarna basunerade ut sina små fräcka melodier… och jag svär på att jag “hörde” att de mässade… lite som ett mediterande gäng mumlande munkar… –Dö, vinterjävel, dö… Dö, vinterjävel dö…”, om och om igen.

Just i går gillade jag faktiskt fåglar, även om de i övrigt kan likställas med “råttor med vingar”!

Snart är vinterns sista snöboll kastad!

.

Må era fienders skägg växa inåt!

.

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3662

Kommentera

%d bloggare gillar detta: