«

»

maj
05

Vackert väder, men kallt…

I dag var vi ute på promenad. Vi passade på att knalla förbi hos en av mina gamla arbetskamrater. Hon bjöd på kaffe i trädgården. Det var ganska mysigt att sitta och dricka kaffe utomhus, men efter ett tag tyckte vi alla att det nog var lite kallt ändå. Vi var ändå på väg, så vi promenerade hem igen… men tusan vad kallt det var.

Jag brukar ibland säga att “Vart är den där jävla globala uppvärmningen när man behöver den?”. I dag undrade jag det extra mycket. Det är Cinco de Mayo för fan, och i morse när jag klev upp visade kvicksilvret blygsamma 7 grader över noll. Vart fan är värmen??

Senare under dagen såg jag en väderleksrapport på TV, och där syntes det att det kommer att bli cirka 10 grader varmare i morgon, och det hoppas jag fan verkligen, för under kvällen bestämde jag mig för att det nu är shorts som gäller. På det ena, eller det andra, sättet så skall jag ha sommar nu!

I kväll har vi ätit en helt underbar thaikycklinggryta! Den var ett rent LCHF-recept. Mycket välsmakande!

Må Dina fiender frysa skägget av sig!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3669

Kommentera

%d bloggare gillar detta: