Äntligen varmare

Äntligen kom det så lite värme, och det var fan på tiden. Hur ska man annars hinna plantera något utomhus, och hinna se det växa upp innan nästa snöoväder kommer?

I dag var det shortsväder hela dagen och jag har njutit till fullo. Sade jag förresten att jag började min tvåveckors extrainsatta semester i dag? Sammanlagt kommer jag att ha varit ledig en månad, då jag går tillbaka till arbetsjobbet… för det var ju tvunget att strula till sig med två veckors utradering i influensa innan semestern. Så jävla typiskt.

Men jaja, just nu mår jag i alla fall ganska hyfsat, och så har jag alltså två veckor kvar av den planerade ledigheten. Jag blir nästan lite avis på mig själv!

Jag har fått en hangup på kaffe från vår kapselmaskin… eller egentligen har vi två olika maskiner. Den första köpte vi. Det är en Dolce-Gusto från Nestlé och den andra är en Tassimo.

Det hela började med att vi köpte Nestlémaskinen på Media Markt i Västerås. Efter att ha försett oss med hundratals kapslar till maskinen så såg vi att Aftonbladet skulle lotta ut 9 000 Tassimomaskiner till de 9 000 första personer som skickade in 10 stycken datumkoder, utklippta från framsidan på Aftonbladet. Vi gjorde detta och skickade, tionde dagen, in kuvertet till Aftonbladet, mest på skoj alltså. Så nu har vi alltså två kapselmaskiner, och två olika system av kapslar, då Tassimomaskinens naturligtvis inte passar Nestlémaskinen, eller tvärtom.

Från att tidigare bara ha haft vattenkokare och en bryggare så har vi nu dessutom två stycken kapselmaskiner också… och en herrejösses massa kapslar. Vilken jäkla tur att de gör jävligt gott kaffe då!

Dags att skramla ner i sängen. Tvättstuga i morgon bitti. Yeayy liksom!

Må dina fienders skägg fastna i deras kapselmaskiner!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3670

Kommentera

%d bloggare gillar detta: