Midsommarväder NU??

I dag har vi inte gjort så många knop… jorå, jag skojade bara. Förmiddagen tillbringades på Erikslunds shoppingcenter i Västerås. Efter hemkomsten började stora akvariestädningen. Vi städade bort alla jäkla prylar, pilleduttar och märkligt bråte som man samlar på sig när man sysslar mycket med akvarium.

I det som sorterats ut fanns bland annat ett tiotal innerfiltersystem, två gamla ytterfilter (modell mindre) och en massa andra saker. I morgon skall hela biddevitten få göra resan till VAFAB’s Återbruk. Vi har hela hallen fylld med kassar med brännbart, metallprylar och annat otyg. Jag passade på att tömma dokumentförstörarna också, när vi ändå höll på, menar jag.

Under den senare delen av eftermiddagen så råkade jag titta ut genom fönstret. Det regnade riktigt ledset, så där så det riktigt pölade mot asfalten. Hujedamig, tänkte jag uppbragt, har vi fått midsommarväder redan nu, i början av maj? Det kan väl ändå inte vara enligt naturens lagar? Vi brukar ju oftast ha strålande väder, så här på försommaren, före semestrarna. När folk är lediga, DÅ brukar vädret ge vika. Nåja, jag tillbringade hela eftermiddagen inomhus, så jag sket i vilket i alla fall.

I morgon, då vi far till återbruket, så skall även en uttjänt hylla få följa med. Vi behöver frigöra lite yta, för vi har det faktiskt ganska packat med saker… eller så skulle vi behöva en lägenhet till.

Ja, apropå återbruket ja… vi HOPPAS i alla fall att det är öppet i morgon. Deras hemsida var lite kryptisk på den punkten. Med lite tur så har de i alla fall öppet till klockan tretton. Det skulle vara skoj ifall det är på det viset, så att vi blir av med all den jävla bråte som nu bor i hallen.

Vad finns det förresten för jävla puckon i USA? Sinnessjuka män som kidnappar flickor, som de sedan utnyttjar på olika sätt, år ut och år in. En sak är helt klart och det är att t.o.m. i ett land som USA så skjuts det på tok för få dårar!!! På den punkten är jag precis så jävla humanistisk som jag själv väljer att vara, för när en sådan där dåre får möjlighet att göra ett sådant där fruktansvärt brott mot en hjälplös kvinna… då har han fanimej förverkat sin jävla rätt att leva på den här planeten. Den åsikten står jag för i alla väder!

Hur som helst… Jag önskar er en trevlig kväll. Själv ska jag hoppa ner i sängen, tända lampan och läsa lite. Det är en skön hobby, och det gör mig alltid så skönt trött.

Må dina fienders skägg växa inåt! Kapselkaffe is da shit!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3672

Kommentera

%d bloggare gillar detta: