Stängt?? Men vi är igång nu!!

Så har vi då samlat på oss ett sjujävla lass med bråte igen. Den här gången vart det en massa saker från akvarievärlden. Vi fyllde, i princip, hela hallen med saker, kassar, säckar, kartonger och sånt.

I dag var det så dags att belöna kommunens återbruk med att få ta hand om våra bortkastade saker. Ack, så vi bedrog oss. Som jävla tur var så ringde vi återbruket för att kolla öppettiderna, i syfte att utröna om de kanske hade stängt i dag, eller inte. Jag har nämligen hört talas om att det finns ställen som är stängda på Kristi Himmelsfärd, hur osannolikt det än kan verka.

Då vi ringde så var det ingen som svarade, så vi tog då bilen och åkte dit, för den händelse att de kanske jobbade i alla fall, men kanske bara inte hörde telefonen när vi försökte ringa dit. Nejdå, det var stängt så in i helvete, och här står vi med hela jäkla hallen full med bråte.

Nåja, de har öppet i morgon igen, så vi tar och styr kosan dit då istället, men visst fan kändes det tusan så försmädligt att få vända om vid grindarna. Som tur var så hade vi i alla fall inte packat bilen med alla saker, för om vi kommit dit med fullt lass, och hittat stället stängt för helgen, tja då hade jag fan lastat av skiten på infarten till området och lämnat hela härligheten där!

Nåja, nu står vi i alla fall med alla saker kvar. Det blir till att fylla på med lite extra skräp som kan få vandra samma väg, nu när vi ändå är igång!

Må era fienders skägg växa fast vid återbruket!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3673

Kommentera

%d bloggare gillar detta: