«

»

jun
25

Semester å så…

Jo, nog är det så att jag märker att jag har semester allt. Ofta räcker det med att bara titta ut genom fönstret och uppskatta väderleken. Om det är soligt så är det ofta dags för arbete, men om det som nu, vräker ner… tja, då är det tydligen semester. Det är inte att ta miste på!

Vad sysslar jag med då, denna väderbeströdda ledighet? Tja, jag passar på att ta det lugnt. Jag kommer att vara ensam hemma, under en god portion av ledigheten, och den tiden tänkte jag ägna åt lite läsning, slappning och, faktiskt!, meditation!

Jag lärde mig ganska tidigt i livet, att meditera, eller att försätta mig i transtillstånd. Det är ett mycket behagligt tillstånd. I och med att jag är ganska andligt intresserad så tänkte jag ägna en skvätt tid till att besöka den andra sidan, och varför inte? Vi kommer ju därifrån och vi skall alla en gång återvända, förr eller senare. Så tänker jag!

Vi har också hunnit med att ha ett medium här. Hon kom på vår begäran därför att vi har haft lite störningar här. Det mesta hon berättade var väldigt spot on. Man brukar säga att man inte skall bjuda in ett medium, om man vill behålla sina hemligheter. Tja, i detta fall så vet nog mediet mer om oss än vad vi själva verkar göra. Vad som framkom under mediets besök, det skall jag låta vara osagt (oskrivet), för det rör bara oss. Jag kan i alla fall ärligt säga att det var en av de mest intressanta kvällar jag upplevt på mycket mycket länge! Det har också givit mig en rejäl nytändning på det ockulta området. Jag har börjat damma av en del av de gamla New Age-böckerna. Efter besöket av ovan nämnda medium så har störningarna upphört. Besöken verkar fortsätta, men själva störningarna är i alla fall borta, så problemet verkar vara löst.

I övrigt så går det åt stora mängder kaffe!

.

Må era fienders skägg växa inåt!

.

Stefan

 

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3682

Kommentera

%d bloggare gillar detta: