«

»

jul
10

Sommargrillning med lappar

Så är det så dags för ännu ett litet inlägg i cyberrymdens ohöljda bloggosfär. Denna gång efter att ha grillat några totalt underbara hamburgare på den alldeles egna, fådda naturligtvis, elgrillen som stoltserar på vår balkong.

Jag har hört att många hyresbolag motsätter sig balkonggrillandet, men med vår el-variant av denna grottmannaeldstad så är det egentligen inte ett rykande bekymmer. Kött, och de eländiga grönsakstillbehören, innehåller en betydande mängd vatten, och det är egentligen det enda som ryker när man öppnar locket på el-eldstaden. Det stiger ett ångmoln, men innan det ens hinner lämna balkongosfären så har det försvunnit i det tomma intet. Kvar finns bara en stor portion god grillukt, som sakta stiger till de suktande grannarnas eventuella upptäckt. Och de jävla grannarna har ungar som springer och stampar i golven i tid, och i otid också. Om jag kan få deras snålvatten att rinna lite, men utan att jag ger dem något av mitt kött så tycker jag att det faktiskt kan fungera som en liten hämnd. Kalla mig larvig, men killar blir ju sällan över 15 i sinnet.

Förövrigt har jag ändå redan bestämt att det är våra jävla grannar som alltid lämnar källardörrarna halvöppna så att varenda pucko i kvarteret kan komma in där de inte hör hemma! Vad jag skall göra åt den saken, det har jag inte räknat ut ännu, men det är kanske dags för en arg lapp i trappuppgången snart. Senast en arg lapp hamnade där så tog jag ner och gömde den bland soporna!

Grillar bäst, den som grillar sist!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3690

Kommentera

%d bloggare gillar detta: