«

»

feb
04

I morgon…

Just nu är det ganska kleffsigt ute, för det är plötsligt mildgrader, men det är fortfarande en myckenhet av äcklig snö, som ligger och skräpar i drivor… men på alla vägar, trottoarer och gång- och cykelvägar så är det snöfritt, föredömligt och vackert. Detta kan mycket väl bli en mycket kort vinter, och jag håller både fingrar och tår.

Nu är det sena kvällen, och jag kan höra sängen ropa efter mig… eller är det min fru som undrar vart fan jag är? Nåja, jag ska stappla till bingen nu, för i morgon är det planerat en kortare resa till Västerås. Det skall spenderas en stund på stan. Jag tycker att det är trevligt att hänga lite i butiker. Jag behöver inte handla någe särskilt, men ett besök på något schysst fik, det är alltid lika trevligt.

Nu är det alltså dags att medvetslösa sig i några timmar.

.

sömn-björn

.

Så så gott, allahopa. Må era fienders skägg växa inåt!

/Stefan

 

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3830

Kommentera

%d bloggare gillar detta: