Jag orkar inte ens bli förbannad längre. Dags för handling!

I dag var det dags för tvätt, som så ofta är fallet. När vi kört igång första paret maskiner och kom ner för andra gången så var det dags att sortera lite blöt tvätt. Två högar. En hög som kan gå i tumlaren och så en hög som skall hängas upp i därför avsett värmeskåp.

Jag vet inte vilken gång i ordningen detta är, men naturligtvis så har någon jävla dåre missat att lära sig klockan. Ett fett hänglås satt på dörren…

På måndag är det jag som åker in till Västerås och skaffar mig en ordentlig bultsax. Det måste bli ett stopp på det här. I dag knöt jag näven i fickan, men det är första och sista gången. Nästa gång åker lås och kläder ut i källargången! Om klädägaren/låsägaren kommer och mopsar upp sig så åker vederbörande ut samma väg som kläderna och låset! Det måste bli ett stopp på det här nu!

Så det så!

Må de tvättande analfabetjävlarnas skägg växa inåt!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3880

Kommentera

%d bloggare gillar detta: