Underbar karma

Sedan den där dagen, vid kassorna på City Gross, (förra blogginlägget), så har det faktiskt inte hänt speciellt mycket märkligt. Jag gissar att vi liksom festar på en jätteportion god karma, typ. Jag vet att Ödet är en grinig jävel som inte skall varken frestas eller utmanas men… men… jag känner att jag ändå behöver säga det.

Med tanke på hur det sett ut på sistone, och hur det hela startade… med att vi skar av förkörsrätten till ett äldre par, som försökte tränga sig före oss vid kassan på City Gross… så vill jag ändå slå ett slag för den starkes rätt i samhället.

Gör som vi gjorde. Hävda din position och kliv ogenerat fram och tag plats nummer ett… Så gjorde vi. Och Gud älskar oss fortfarande!

Det måste vara därför som det inte längre händer något tillräckligt dumt att blogga om.

Gud älskar oss, så det så!

Må era fienders skägg växa inåt!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3910

Kommentera

%d bloggare gillar detta: