Facebook 5:2?

Så fullt det har varit i flödet på Facebook. Så fult… det har varit i flödet på Facebook. Det fullständigt svämmade över med inlägg om IS, invandrare, mot flyktingar, för flyktingar, vänsterradikaler, högerradikaler, kungaivrare, kungahatare. pro tiggare, mot tiggare osv osv osv. Det går inte att stänga av med andra medel än att man raderar sitt konto… eller… ja, jag försöker i alla fall att ta några dagars semester från Facebook. Det känns som en bra början i alla fall.

Jag vet inte vad du tycker, men jag har blivit så oändligt trött på allt facebookdebatterande. Om allting:

-Vad tycker du om flyktingarna?
-Nja, jag…
-Jasså?? Du är… EMOT DET?? RASIST!
-Nej, jag tycker…
-DIN JÄVLA NAZZE!!!

.

-Vad tycker du om tiggarna?
-Nja, jag…
-Jasså?? Du är… EMOT DET?? RASIST!
-Nej, jag tycker…
-DIN JÄVLA NAZZE!!!

.

Vad tycker du om barn-TV?
-Nja, jag…
-Jasså? Du är… EMOT DET? RASIST!
-Nej, jag tycker…
-DIN JÄVLA NAZZE!!!

Nåt slags jävla PK-polis försöker hunsa en, oavsett vad man tycker?? Man kan liksom inte ens formulera sina egna tankar omkring det man står för, eller är emot, innan någon jävel dömt ut en som nån jävla (svårt ord som förklarar hur man är)! FÖR. ALLT. SKA. JU. VARA. SÅ. JÄVLA. PK. NU. FÖR. TIDEN!!! Jag är så jävla trött på detta.

Jag anser att det inte spelar någon som helst roll vad jag tycker, eller inte tycker. Jag tänker inte försvara mina ställningstaganden. Så till er som dömer ut en, utifrån vad ni anser att man är, eller inte… Ta er i arselet! Pilla er i röven!

-Vad är JAG för nåt då, undrar ni?? Skit i det. Jag skaffade inte mitt facebookkonto för att argumentera med, eller emot, dig. Du, och dina åsikter, var aldrig incitamentet för att jag skaffade dator, eller internetuppkoppling! Acceptera det. Solen kretsar inte runt dig! Och jag skiter faktiskt i vad du tycker. Så det så! Oavsett vem du är, eller vad du heter!

Jag skaffade Facebook för att dela recept och roliga klipp från youtube, och jag var fullkomligt nöjd med det. Till hela mitt flöde plötsligt var fyllt av politiskt jävla PK-skit som man plötsligt fick nerkört i halsen, antingen från höger, eller från vänster.

Förövrigt hatar jag ordet ”hen”. Du tycker att jag är korkad som inte tycker som du, men jag har aldrig ifrågasatt vad DU tycker. Jag ifrågasätter ordet ”hen”, men inte att DU tycker det. Det är skillnad förstår du. Jag skiter i att du gillar hen-ordet och då ska du skita i att jag hatar det ordet. Enkelt! Du tycker hur du vill, och jag tycker som jag vill.

Nu tar jag i alla fall på mig detta med att köra en Facebookfri vecka, till att börja med i alla fall. Vem vet, detoxvärdet kanske innebär att det blir nödvändigt att lägga en sådan vecka i månaden… eller kanske att vara fri 2 veckor av 5… Nåt slags 5:2, fast på Facebook.

Vem vet. Man kanske borde kasta bort datorn, surfplattan och nallen. Man kanske borde köpa en fällkniv istället. Sedan kan man tillbringa sin tid med att tälja sälgpipor och lyssna på skogens ljud!

Må era fienders skägg växa inåt!

Stefan, från nånstans dit faceboom inte når!

(I kväll skall jag läsa en god bok… hänger ni på?)

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3937

Kommentera

%d bloggare gillar detta: