«

»

apr
12

Beroende av bacon…

Jag vet inte hur det började. Inte egentligen. Faktiskt. Jag vet heller inte med säkerhet hur, när, eller varför, jag ens började märka det. Det var småsaker. Jag började hitta tomma baconpaket under sängen. I tvättkorgen. Mellan kuddarna i soffan.

Till en början var det liksom inga problem. Jag visste ju att jag kunde sluta precis när jag ville. Jag hade kontroll. Nåt baconpaket här och var? Herre Gud, jag var ju liksom ingen heroinist. Eller så.

Lite senare kunde jag vakna mitt i natten. Andfådd. Gråtande. Jag hade mardrömt att jag hade köpt en massa bacon, som jag sedan hade förlagt. Tappat bort. Och som jag desperat letade efter. Febrigt liksom. Och i det tillståndet vaknade jag då alltså på nätterna. Löjligt, tyckte jag, men ganska snart började jag bli tvungen att kliva upp också. Det var som att jag hade blivit drabbad av en jävla klåda. En klåda som jag inte kunde nå… Bara en enda baconskiva, intalade jag mig själv. Snart nog stekte jag bacon varje natt.

Jag började beställa bacon via nätet. Olika mängd från olika leverantörer. Diskret avsändare. Levererat i vacuumpack. Hem till dörren. Jag tog emot leveranserna i anonyma kläder, peruk och solglasögon… jag levde verkligen på livets glada sida.

Äsch…

Jag gillar bacon bara! Skrattar

Må era fienders skägg växa inåt!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3951

Kommentera

%d bloggare gillar detta: