Jag behöver inget jävla lill-nånting alls!

Ja, så är det då onsdag igen. Dagen mitt i veckan. Till råga på allt så har jag en ledig dag i dag. Yeey! Jag gillar onsdagar av en massa olika anledningar. Kanske mest för att ordet ligger så rätt i munnen… ons—dag! Liksom. Däremot kommer jag aldrig att referera till onsdag som någon slags lillördag, eller lill-nånting annat heller för den jävla delen. Är man så spritdesperat så man måste döpa om veckodagar för att göra fyllorna mer acceptabla, då ska man nog överväga andra lösningar, typ Antabus. Jag är gammal nog att sänka en vinare, vilken jävla dag jag själv helst behagar. Jag söker ingen tillåtelse till det, för jag behöver inte någon skitanledning. Så det så!

Så. Efter att ha klargjort detta statement så tänker jag lämna er, hängande vid mina ord.

Så. Mina vänner. Sup och var glada, oavsett veckodag, men gör det med måtta. En liten mängd alkohol är bra för blodet. En stor mängd är inte det. Inte att supa för ofta heller. Så. Måttlighet, gott folk.

Må era fienders skägg växa inåt!

/Stefan, som fan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3953

Kommentera

%d bloggare gillar detta: