«

»

apr
22

Skitmesiga straff för våldtäkt!!!

Men vad fan??

Läs gärna artikeln här nedan…

Artikeln i Aftonbladet

Här har vi ännu ett offer för mäns vidriga beteenden. Det är verkligen inte alla män som gör sig skyldiga till sådana här brott, men det är lika jävligt för det. Det är, i jämförelse alltså, inte särskilt ofta man får läsa om kvinnor som gruppvåldtar män. Till exempel.

De tre männen i artikeln fick 4 år, 4 år och 4 år och 4 månader i utdömt fängelsestraff. Vad är det för slags skitmesigt straff, jämfört med den våldtagna kvinnans straff, som kommer att pågå för resten av hennes liv??

Jag har tidigare i mitt liv alltid varit hängivet troende på svenska fängelsestraff och kriminalvårdens arbete med rehabilitering, och vård av fångar, men senare år har min syn på detta svängt ganska radikalt.

Hur kommer det sig egentligen att straffskalan för att lura staten på pengar är hårdare straffskalan för brott mot kvinnor och barn? Jag vet egentligen inte om det jag just skrev är riktigt sant, men jag upplever det i alla fall så när jag läser att en kvinna fått sitt liv förstört och att de som gjorde sig skyldiga till detta kommer undan med 4 år på kåken.

Brott mot kvinnor och barn skulle, enligt mitt sätt att se saken, egentligen ha lagens strängaste straffskala, näst efter landsförräderi, som skall straffas med nackskott. Om en våldtäkt BEVISAS så borde könsstympning av förövaren alltid vara obligatorisk. Efter detta borde förövaren alltid sättas på vanligt låst anstalt. Sen får de själva akta sig för att tappa tvålen på golvet i duschen! Så att säga!

Jag blir alltid väldigt barbarisk till sinnet när jag läser om barn och kvinnor som råkar ut för mäns vidrigheter. HANG ‘EM HIGH! I sammanhanget skall jag också säga att jag inte vore främmande för tanken på offentlig stenkastning på torget, när sådana här förövare kommer fram i ljuset!

Må era fienders skägg växa inåt!

/Stefan, som fan!

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3969

Kommentera

%d bloggare gillar detta: