«

»

Apr
28

Samma värmebölja som igår, va?

I dag är det runt 5 plusgrader ute och det blåser precis tillräckligt mycket för att asfalten, på parkeringen här utanför, skall få en rimlig chans att torka lite mellan regnskurarna. Man skulle kunna tro att det är midsommar. För något år sedan, eller kanske ett par, så hade vi det faktiskt aningen kallare på Midsommaraftonen än vad vi hade på julaftonen samma år. Go figure va!

 

Sommarsnö 

Lite vinter klarar väl en riktig karl???

 

Det där med vädret skulle kunna ha konsekvenser för mig, eftersom att jag alltid byter till shorts i samband med att jag sätter på sommardäcken varje år, och sedan den 15 april har vi inte haft någon värmebölja i alla fall, if You know what I mean? Fast, jag är på tok för trög för att fatta om det är kallt eller inte, så jag bryr mig inte så där 100, liksom. Har shortssäsongen börjat, ja då har den det. Ingen idé att fega nu liksom! Medan jag bytte till sommardäcken så snöade det faktiskt. Typisk sommarsnö, liksom.

Viva la Sommarshorts!

Må era fienders skägg växa inåt!

/Stefan, som fan alltså!

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=3983

Kommentera

%d bloggare gillar detta: