HEJA MIG HEJA MIG!!!

Jag har kommit igång med läsandet igen, efter att ha haft en ganska läs-torr period under några månader. Jag passar på att kliva upp runt 5 och så läser jag ett par tre timmar, eller helt enkelt till lilla sonen vaknar och börjar ropa efter mig. Han vaknar normalt mellan 7 och 9. Man hinner läsa ganska mycket, bara man är utsövd och har ett par obrutna, i bästa fall alltså, timmar att spendera. I går morse läste jag ut “Piller & Profiter” av John Virapen. En väldigt nyttig bok, som handlar om hur medicintillverkarna FULLSTÄNDIGT rövpökar sina kunder, och om hur avbrutna läkemedelsstudier, p.g.a. flera självmord bland testpersonerna, ändå renderar i att medicinen kommer ut på marknaden… och detta bara efter en enda jävla muta på blygsamma 100 000 svenska kronor. Den boken garanterar ett flertal lyfta ögonbryn.

Nu i dag började jag på en bok som heter “Frisk av mat”, av Mats Lindgren. Ännu en bra bok att rekommendera, hittills i alla fall. Jag hann till NÄÄÄÄSTAN halva i dag. Den handlar om kost och hälsa.

I dag hann jag dessutom med en två-och-en-halvtimmarspromenad med lillkillen. Vädret höll NÄSTAN i sig. Några stänk kom det mellan solstrålarna. Nåja, temperaturen var nästan sommarlik. Det var otroligt skönt. Vilken dag som helst nu så tänkte jag ta itu med det som blev kvar av städningen. Lillkillen älskar att sopa golven så han får allt hjälpa till med sitt. Skrattar

 

Nu är det nästan sovingtajm.

.

Må dina fienders skägg växa inåt!

.

/Stefan, som fan.

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4057

Kommentera

%d bloggare gillar detta: