«

»

jul
24

I dag igen…

Dagen började med några uppfordrande pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa…

Efter det så käkade vi frukost och sedan drog jag iväg till arbetsjobbet, för att köra sista arbetspasset före semestern…

I kväll, efter att jag kom hem, så var jag tvungen att besöka tronsalen (toaletten) och med en klockas automatik så kom lillkillen farande, så snabbt hans små ben bar, och fullkomligt slet upp toalettdörren. Han stegade in med ett stormleende i hela sitt lilla änglalika ansikte, som ramas in av platinablont yrande hår, och så sade han… pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa, pappa…

Sedan släckte han plötsligt taklampan och gick ut och puttade igen dörren. Den lilla svikaren avlägsnade sig snabbt under frammanande av ett annat mantra… Mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma…

Ibland är det rysligt att vara populär. Man vänjer sig snabbt… och raset kommer plötsligt… mamma, mamma, mamma, mamma..?

.

.

Må era fienders skägg växa inåt!

.

#JagÄrStefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4064

Kommentera

%d bloggare gillar detta: