JAG ÄR SDUVIG!!

Jag är kanske inte så där jättesjuk just nu. Kanske inte JÄTTE i alla fall. Kanske inte. KANSKE inte. På en skala kanske jag hamnar nånstans i mitten, beroende på hur man ser det och vems skala det handlar om. Jag säger inte att jag mår sämre än någon annan heller, för du är kanske också sjuk. Kanske jättesjuk. JÄTTEsjuk kanske. Det är ju förkylningstider nu, men det betyder ju kanske inte att just jag är en av de drabbade. Inte värst drabbade i alla fall. Eller… ja… KANSKE inte. I alla fall.

Jag säger inte att jag har bilen startklar och GPS’en förinställd på närmaste sjukhus. Det är inte det jag säger. Inte alls. Före det har jag verkligen inte. Eller ja, det beror kanske på hur man tolkar det hela. Och hur bilen är parkerad…

Alla har väl febernedsättande piller, Zyx, Voodoprylar och andra typer av mediciner bredvid sina sängar? Ja, och vattenglas, korsordstidning, mobiltelefon (med förprogrammerat larmnummer), hemtjänstlarm och kramnalle också, men DET har väl alla… väl?

Det här handlar inte på något vis om att jag är sjuk..are än någonsin tidigare. Eller att jag förmodligen drabbats av något exotiskt virus som ingen annan har haft före mig. Hela jag kanske är ett stort medicinskt experiment iscensatt av sjukdomsevolutionens snoriga demoner.

Att jag hämtat Vita Arkivet och sitter och pillar på ett testamente har faktiskt ingenting med min förkylning att göra! Faktiskt. Ni kan faktiskt inte döma mig enbart på det lilla ni läser här.

.

Jag ser inte alls med blida ögon på att folk retar mig just nu. JAG ÄR FÖR FAN DÖENDE I FÖRKYLNING!!!

.

BUHUUU! (snörvel) Jag är fan sduvig!

.

.

#JagÄrStefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4094

Kommentera

%d bloggare gillar detta: