Gått Nytt År

Å så har vi då kommit fram till årets sista dag. Konklusionen liksom. Dagen då säcken liksom skall knytas ihop. Analyser skall göras över det gångna året och man skall liksom försöka räkna sig fram till om året varit givande eller om man behöver ett år till på sig för att lista ut det man behövde lista ut. Höll förra årets nyårslöften? Skall man bränna av ett batteri med nya eller måste man lova om samma saker en gång till? Blev man smalare? Blev kosten bättre? Slutade man röka, ljuga, bråka, svära… eller vad det nu var man ljög om vid förra tolvslaget?

När man avger sina nyårslöften så känns det som att man har så oerhört mycket tid på sig att få dem infriade… och så plötsligt är det den 31 december igen. Året har redan gått och man är fortfarande fet, med kass kost osv osv…

Året gav inte så mycket man räknade med, för året har redan gått. Det finns inga genvägar som ger beach-midja på en dag. Du hinner inte lägga om kosten nu, för det är köttfest i kväll.

Då… DÅ… är det alltid nåt jävla pundhuvud som yttrar ordet p-l-a-n-e-r-i-n-g! Du hade hunnit om du planerade! Och till den människan vill jag säga BRYT ETT BEN! BRYT TVÅ FÖRRESTEN!

.

2017-happy-new-year-picture-download1

.

Må dina fienders skägg växa inåt, även under 2017!

Gott Nytt År, önskar Tankegrytan!

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4105

Kommentera

%d bloggare gillar detta: