No special mycket skrivet lately…

Det var ett tag sedan jag skrev senast, och förklaringarna till detta kan bli många. Fast närmast sanningen hamnar jag nog om jag bryter ihop och erkänner att jag fan inte haft någon lust till att skriva. Helt enkelt. Med en tvååring i hushållet så blir även mitt sömnbehov eftersatt, så när jag äntligen har tid att skriva så upptäcker jag efter ett tag att jag fastnat i nån video på Youtube som förklarar hur man pratar med giraffer… eller hur man bygger en hydraulisk robotarm av kartong. På den nivån hamnar jag. Och om videoklippet är längre än tre minuter så vaknar jag med ett avtryck av tangentbordet i ansiktet. Typ så.

Gitarrerna har hängt så länge på samma ställen nu att det förmodligen är ljusa skuggor på väggarna bakom dem. Jag sjunger förmodligen inget bra i sömnen så jag har undvikit att prova.

Jag hörde att Donald Trump (bajs) blivit president i USA, och det följer kanske en naturlig utvecklingskedja. Jag menar, de har ju redan haft B-filmernas Errol Flynn som president tidigare. Han fick förresten smeknamn från en laserpicka, Ronald Ray-gun!

Jag har sett lite på nyheterna om denne Trump (bajs). Eller ja… lika mycket från hans första 60 dagar som president, som andra presidenter skrapat ihop på 4 år… och vissa på 8. Hans nyhetsvärde verkar stort, för varför skulle annars Expressen och Aftonbladet minska på sina bantningstips för att få in mer nyheter om mer alternativ fakta??

Försöker man hänga med i rapporteringen om vad Trump (bajs) uttalar sig om… hur han sagt det. Vad svaret blev från dem han uttalat sig om osv osv så blir intrycket lika sönderhackat som min sömncykel.

Jag ska i alla fall försöka öka min publiceringsfrekvens (fan jag betalar ju reda pengar för mitt domännamn) oavsett vad Trump (bajs) sysslar med over there in the jävla USA. Nu när ljuset kommer tillbaka så kanske jag kommer känna mig lite piggare och faktiskt orka med att skriva lite oftare. Annars finns det piller som ger mer ork, har jag hört från säkra källor.

Nu ska jag vända andra kinden till, så att jag får ett matchande tangentbordsavtryck på andra kinden också!

Må era fienders skägg växa inåt!

/Stefan

(Jag valde medvetet ett lite större typsnitt i dag/kväll, så att det ska ge illusionen av att jag har skrivit mer än jag egentligen åstadkommit.)

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4112

Kommentera

%d bloggare gillar detta: