«

»

Mar
06

Kommunikation

Min dotter (9 veckor) ser på mig, ler… och kräks ner mig. Sedan väntar hon på tröjbyte, ler igen… och kräks ner min rena tröja.

Min yngsta son, 3,5 år, sitter med mig i badkaret en kväll. Han säger plötsligt: –Pappa, jag älskar dig… mest i hela vääärlden. Sedan kräks han upp hela innanmätet på mitt bröst. Lite senare på natten gör han om det hela, fast i vår stora säng, där han fått parkera för att han var lite sjuk. Då jag bär honom till badrummet, för avspolning, så drar han ur sig en liten slängspya… Jo… rakt på min tröja som slarvigt ramlat ner på golvet.

Jag vet inte vad mina barn har emot mina tröjor, men de är väldigt bra på att kommunicera  detta i alla fall. Väldigt tydligt!

Spyor är INTE mysiga!

Må dina fienders skägg växa inåt!

#JagÄrStefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4142

Kommentera

%d bloggare gillar detta: