Kommunikation

Min dotter (9 veckor) ser på mig, ler… och kräks ner mig. Sedan väntar hon på tröjbyte, ler igen… och kräks ner min rena tröja.

Min yngsta son, 3,5 år, sitter med mig i badkaret en kväll. Han säger plötsligt: –Pappa, jag älskar dig… mest i hela vääärlden. Sedan kräks han upp hela innanmätet på mitt bröst. Lite senare på natten gör han om det hela, fast i vår stora säng, där han fått parkera för att han var lite sjuk. Då jag bär honom till badrummet, för avspolning, så drar han ur sig en liten slängspya… Jo… rakt på min tröja som slarvigt ramlat ner på golvet.

Jag vet inte vad mina barn har emot mina tröjor, men de är väldigt tydliga när de kommunicerar  detta i alla fall. Väldigt tydliga!

Spyor är INTE mysiga!

Må dina fienders skägg växa inåt!

#JagÄrStefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4142

2 kommentarer

  1. Jag skulle gå en shoppingrunda om jag var du. Det säger jag utan att ha sett någon av dina tröjor. 😉

    1. Jag har en ganska hygglig stack med tröjor i garderoben. Nackdelen är att det blir så oerhört mycket tvätt. Det har gått en dryg månad sedan det inlägget… och fortfarande kräks tröjorna ner. Sonen har dock lyckats hålla sig frisk sedan jag skrev. Alltid något. 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: