Glesa uppdateringar…

Det har hänt mycket på sistone och det verkar inte direkt lugna ner sig än heller… Snart kommer i alla fall en av belöningarna – s-e-m-e-s-t-e-r! I år satsar jag som vanligt på dubbel semester. Minst! Först har jag 4 veckor normal semester och så toppar jag den med 4 veckor föräldraledighet… i alla fall till en början. Vad som händer efter det är ännu inte bestämt. Vid min digra ålder så är varenda ledighet värd sin egen vikt i guld! Det är klart att det skulle vara värt att sprida ut semestern över året och s.a.s. “gå ner” i tid… men 8 veckor sammanhängande ledighet är fanimej ett långt strå vassare! Det smäller liksom högre. Kanske jag tar några veckor under vintern också… vi får se.

Nu ska jag i alla fall sova en skvätt!

Må dina fienders skägg växa inåt!!!

/Stefan

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4211

Kommentera

%d bloggare gillar detta: