Covid 19

Vad håller på att hända i världen? Är det Moder Jord som rensar upp i sina träskmarker, som för att göra sig av med den kilande mänskligheten?

Jag, och familjen, har verkligen börjat skärskåda våra sociakulturella beteenden. Behöver vi verkligen åka den där turen med bilen? Behöver vi verkligen handla det där, eller kan vi beställa? Ska vi pröva matkasse med hemleverans? Många saker som skall analyseras och funderas över… är det överdrivet, eller inte??

Om några månader kommer det att visa sig om allas våra skyddsåtgärder gav något som helst resultat… förhoppningsvis kan vi diskutera det hela över en kopp kaffe då, och förhoppningsvis ses vi inte på begravningsfika.

Ska vi oroas eller rädas? Själv är jag skräckslagen och måste lägga band på mig för att kunna sova… Hur i helvete skyddar jag min familj; mina barn??

https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Må era fienders skägg växa inåt!

Stefan som fan!

Permalänk till denna artikel: http://tankegrytan.se/?p=4225

Kommentera

%d bloggare gillar detta: